A+ A A-

Lider u isplati šteta

Mikrofin osiguranje ima 96 odsto efikasnosti u rješavanju odštetnih zahtjeva, kao i 100 postotnu efikasnost u isplati istih, po čemu je jedinstveno u Republici Srpskoj i BiH.

“Ponosni smo na rezultate koji su za nama. Mikrofin osiguranje je zaključno sa III kvartalom ove godine fakturisalo 4,6 miliona KM premije osiguranja, što predstavlja rast od 35 % u odnosu na isti period prošle godine. Konstantan je rast kod svih vrsta osiguranja, a ono što je bitno spomenuti je da Mikrofin osiguranje bilježi rast premije osiguranja imovine koja je u prothodnih 5 godina porasla za 50%.” rekao je Brane Stupar.

Mikrofin osiguranje trenutno posluje na teritoriji Republike Srpske i FBiH, sa 35 poslovnica, a cilj za 2015. godinu je dalje širenje na cijelu teritoriju BiH kako bi se zadovoljile sve potrebe klijenata ovog društva, kojih u ovom trenutku ima oko 45 hiljada.

“Mi smo društvo koje ima najbolju efikasnost u BiH u rješavanju odštetnih zahtjeva u iznosu od 96%, kao i stopu efikasnosti u isplati od 100%. Ono čemu mi težimo jeste zadovoljan klijent, a kada se desi nesrećan slučaj Mikrofin osiguranje nastoji da klijentu pruži maksimalnu podršku kada je u pitanju rješavanje odštetnog zahtjeva. Ovo je jedan od razloga zbog kog nam toliki broj klijenata poklanja povjerenje.” dodao je Stupar, govoreći o isplati šteta klijentima.

2017 Mikrofin osiguranje, Banja Luka

Pretraga