A+ A A-

minikasko

MINI KASKO je novi proizvod na tržištu autoosiguranja u BIH koji je Mikrofin osiguranje namijenilo svim vlasnicima polovnih automobila.Razbijajući tako sliku o kasko osiguranju kao luksuznom osiguranju, Mikrofin osiguranje predstavilo je jedinstvenu vrstu kasko osiguranja koja je sada dostupna svima i to po vrlo pristupačnim cijenama.
Bez obzira na tip putničkog vozila, nudimo vam kasko osiguranje u dva paketa MINI KASKO i MINI KASKO + kojima je pokrivena šteta nastala usljed sudara sa drugim vozilom.

 
Ponuda je iskazana po jedinstvenoj cijeni, i to:

Naziv proizvoda Cijena     Suma pokrića
MINI KASKO 90 KM 1.000 KM
MINI KASKO + 130 KM 2.000 KM
    

MINI KASKO odlična je alternativa ugovaranju punog kaska i zato je poželjna dopuna obaveznom osiguranju od automobilske odgovornosti.
Ugovaranjem MINI KASKO/ MINI KASKO + pokrivene su štete na vašem vozilu koje su posljedica sudara s drugim vozilom.

Dodatna pogodnost

Šteta koje je pričinio osiguranik neke druge kuće našem klijentu po osiguranju od auto odgovornosti, klijent može prijaviti našoj kući na ime MINI KASKA, pri čemu će efikasnost obrade štete biti brza i visoka, te će naš klijent i njegovi interesi bili dodatno zaštićeni.

 
Napomena:

Obavezno se ugovara da osiguranik mora imati policijski zapisnik, u protivnom osiguravač nije u obavezi isplatiti štetu.
Nužnost postojanja policijskog zapisnika se ugovara kako bi osiguravač mogao utvrditi uzrok štete.

2017 Mikrofin osiguranje, Banja Luka

Pretraga